Valentijnsdag thuis: wijn, muziek en menu’s Volume II

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

We hebben een blog gepost met de titel Valentijnsdag thuis: wijn, muziek en menu’s en de reacties waren zo overweldigend en leuk, dat we dachten dat we een deel TWEE moesten maken!

Het kan geweldig zijn om je aan te kleden, te reserveren bij een chique restaurant en Valentijnsdag door te brengen in de stad. Maar tegenwoordig kiezen veel stellen ervoor om de vakantie thuis door te brengen, vooral als er kinderen op de foto zijn. Als het werk gek is, de oppas het druk heeft, het verkeer gek is en de restaurants allemaal volgeboekt zijn, klinkt het idee om thuis te blijven, een glas wijn in te schenken, wat ontspannende muziek op te zetten en samen een heerlijke maaltijd te eten steeds aantrekkelijker . We hebben een paar menuplannen samengesteld (samen met hun bijpassende wijnen en enkele leuke muziekaanbevelingen) om je Valentijnsdag thuis romantisch, gedenkwaardig en zinvol te maken. Het gaat tenslotte niet om uitgaan – het gaat om het vieren van de liefde!


Menuplan #1 – Voor de liefhebbers van zeevruchten en champagne

Giet: Moët & Chandon Brut Imperial Champagne. Een luxueuze, wereldberoemde champagne met zachte witfruitaroma’s van perziken en peren en een afdronk van verse walnoot. Het zachte, sappige midden van het gehemelte gaat over in een schone, frisse afdronk, ideaal om te nippen

Toneelstuk: De partij, Andy Schauf. Bubbly songs vol plezier gecombineerd met een flinke dosis humeurig om een ​​afspeellijst te creëren die perfect is voor een gezelschap van twee, kokend diner, champagne drinken en gewoon samen zijn.

Voorafje: Franse boterslasalade, met dank aan Fine Cooking. De lichtheid van deze eenvoudige salade is de perfecte starter voor de romige goedheid die nog moet komen.

Hoofdgerecht: Twee recepten van Café Delights, waarvan de eerste hun waanzinnig decadente, citroenachtige, Romige Sint-jakobsschelpen. Deze heerlijke kleine baby’s smaken alsof ze veel moeilijker te bereiden en te koken zijn dan de realiteit. We hebben ze gecombineerd met een andere koolhydraatarme kant – Boter Gepureerde Bloemkool. Ja graag.

Toetje: Deze maaltijd was zo’n proeverij van verschillende texturen! Om te voorkomen dat het te zwaar wordt, hebben we besloten om voor Craig Claiborne’s te gaan Ultieme chocolademousse, met dank aan Food & Wine. Als je op zoek bent naar meer textuur, kun je altijd verkruimelde zandkoekjes toevoegen aan dit lichte en luchtige dessert.

Menuplan #2 – Voor de Steak & Rode Wijnliefhebbers

Schenk: Founders Vine Pinot Noir

Een bijzonder soepele en veelzijdige Pinot Noir voor wie houdt van de complexiteit van een rode wijn en een zuivere afdronk. Zachte, gedroogde pruimen, robijnrode grapefruit en sappige aardbeienaroma’s komen aan het licht in de diepe magenta rand van deze granaatschenkel. Gegarneerd met tonen van vanille en nootmuskaat – en misschien zelfs een vleugje warme cacao – is dit echt een vierseizoenen Pinot.

Toneelstuk: De kunst van de ballade, Thelonious Monk. Het allereerste nummer, “Ruby My Dear”, zet een mooie toon voor de avond. ZO romantisch, zo zacht…. ahh.

Voorafje: Laten we beginnen met iets hartigs, kaasachtigs en rokers – Zinfadelic’s Gevulde Champignons! Aards geroosterde cremini-paddenstoelen zijn gevuld met hartige broodkruimels, gerookte paprika en melige Mahón-kaas (als je Mahón niet kunt vinden, gebruik dan Parmezaanse kaas of asiago).

Hoofdgerecht:

Hoofdgerecht: Wat is er beter dan biefstuk en rode wijn, vraagt ​​u zich af?

Wat dacht je van dit Steak & Lobster Dinner for Four, geserveerd met vier handgesneden Premium AngusBeef Filet Mignon steaks en vier koudwater Lobster Tails? Geen dank.

Ontdek meer thuis door de chef geïnspireerde maaltijden.

Toetje: We zijn positief gevuld – laten we het luchtig houden. We hebben wat verse frambozen en aardbeien getopt met slagroom doordrenkt met Grand Marnier, een recept van Martha Stewart.

Menuplan #3 – Voor de liefhebbers van witte wijn en kip

Giet: Bandon Hills Chardonnay

Licht en knapperig, deze Californische Chardonnay levert een uitzonderlijke zure appelsmaak met een vleugje vers tropisch fruit. Medium-bodied met zachte zuren, de tonen van vanille-room en een zachte mond leiden tot een schone en verfrissende afdronk.

Toneelstuk: Kleine wezens, pratende hoofden. De heldere smaken die je gaat koken, hebben iets helders nodig om bij het menu te passen – dit is perfect. Als dit album jou en je lieverd niet in je sokken laat dansen bij het eerste nummer, weten we niet wat we je moeten vertellen!

Voorgerecht: Kreeftenbeten met zoete Maine-kreeft en rijke kazen tussen knapperige beboterde stokbroodplakken om de ultieme tosti te creëren. Kijk, de perfecte start van een Valentijnsdiner.

Hoofdgerecht: Thaise Kip Noedelsoep, met dank aan The Spruce Eats. De kans is groot dat u of uw SO deze Valentijnsdag waarschijnlijk een verkoudheids- of griepvirus aan het bestrijden is. Dat maakt deze rustgevende en smaakvolle soep het perfecte wapen.

Toetje: We zijn in de stemming voor iets fruitigs en tropisch – wat dacht je van dit ongelooflijk eenvoudig Mangosorbet met 3 ingrediënten? Het komt tot ons van A Sweet Pea Chef. Bonuspunten – het heeft die extra boost van vitamine C om de winterbugs af te weren.


Menuplan #4 – Voor de Veggie Lovers

Giet: Bridlemile Dundee Hills Oregon Pinot Noir. Gerijpt in nieuw Frans eikenhout, opent deze premium Pinot met aroma’s van houtviolet en cacao, met aroma’s van zwarte kers en kruiden.

Toneelstuk: Verleden is proloog, Tycho. Dit is een rustgevend maar toch vrolijk album dat perfect is voor achtergrondmuziek bij je exotisch gekruide menu en weelderige Pinot Noir.

Voorafje: Hummus Met Knapperige Maitake Champignons – Combineer deze heerlijk aardse en pikante hummus met warme pitabroodjes of knapperige Perzische komkommers en zie hoe de vonken overvliegen.

Hoofdgerecht: Farro Mujadara, met dank aan One Green Planet. Dit exotisch klinkende gerecht is verrassend gemaakt met eenvoudige ingrediënten die in veel voorraadkasten te vinden zijn, en de smaken zijn zo elegant. Het is perfect gekruid en oh zo geruststellend. Je zult het geweldig vinden.

Toetje: Zeker, zeker, Ottolenghi’s Tahini & Halva Brownies. De combinatie met zachte Pinot Noir-wijn is ongelooflijk.

Klik hier om deel 1 van Valentijnsdag thuis te lezen: wijn, muziek en menu’s!

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Bruegel-Marolles
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Compare