7 onverwachte en unieke manieren

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Hoe zeg ik dat ik van je hou: 7 onverwachte en unieke manieren

Op zoek naar gedenkwaardige, creatieve manieren om je hart bloot te leggen en iemand te vertellen dat je verliefd bent? Hier zijn 7 ideeën om op een leuke, onverwachte manier te zeggen dat ik van je hou.

Heb je vandaag tegen iemand “ik hou van je” gezegd? Wacht niet op Valentijnsdag, jubilea, verjaardagen of speciale gelegenheden om uit te drukken hoe je je voelt. Elke dag is een goede dag om “Ik hou van jou” te zeggen tegen onze echtgenoten, partners en iedereen die ons dierbaar is.

Als je op zoek bent naar creatieve en unieke manieren om je liefde te belijden op een speciale dag, of een andere dag van het jaar, hebben we een korte lijst samengesteld met de liefste manieren om je liefde en genegenheid te tonen. Of je nu de drie kleine woordjes voor de allereerste keer probeert te zeggen, of gewoon op zoek bent naar een nieuwe manier om uit te drukken hoe diep je je voelt, we hebben het voor je.

Probeer er een, of probeer ze allemaal en laat de vonken vliegen!

1. Kleine daden van vriendelijkheid

We weten allemaal dat acties meer kunnen zeggen dan woorden, en wat u voor uw significante ander doet, kan een grote impact hebben. Als je weet dat hij ‘s ochtends altijd haast heeft, maak dan een kop koffie voor hem zodat hij dat niet hoeft te doen. Als je weet dat ze dol is op pannenkoeken of wafels, maak haar dan op zondag ontbijt op bed. Het is misschien niet veel, maar het zijn de kleine attente, zorgzame acties die het meest tellen. De warme kop koffie en het lekkere ontbijt zullen het woord voor je doen, maar voeg ook een paar liefdevolle woorden toe.

Hier zijn een paar korte en lieve manieren om je liefde te uiten:

 • Ik heb je favoriet gemaakt!
 • Het geheime ingrediënt is liefde.
 • Jij bent mijn alles.
 • Ik ben voor altijd van jou.
 • Ik aanbid jou.
 • Ik zal er altijd voor je zijn.
 • Jij bent mijn favoriet.
 • Jij bent mijn persoon.
 • Je verwarmt mijn ziel.
 • Jij bent mijn wereld.
Je bent mijn persoonlijke deken op maat

2. Je eigen geheime tradities

Begin een speciaal ritueel dat je helpt om op een kleine maar zinvolle manier contact te maken, zoals altijd zoenen voordat je de dag verlaat, of zoenen zodra een van jullie thuiskomt. Dit kan een unieke manier zijn om dagelijks ‘ik hou van je’ te zeggen zonder woorden. Sommige stellen kussen altijd drie keer, of hebben een speciale kus die hen verbindt. Andere koppels hebben een geheime knipoog of geven elkaar kusjes. Wat je ook kiest, maak er een traditie van door er altijd aan te denken.

Als je wat woorden in je geheime traditie wilt opnemen, zijn hier enkele leuke opties:

 • Ik ben gek van je.
 • Jij bent de liefde van mijn leven.
 • Ik zou verloren zijn zonder jou.
 • Kus me. Kus me dan weer.
 • Kus me altijd goedenacht.
 • Ik val nog steeds voor je, elke dag.
 • Jij bent mijn persoon.
 • Jij bent mijn zielsverwant.
 • Je maakt mij compleet.
 • Ik mis jou.
Romantisch gelukskoekje met een persoonlijke boodschap

3. Je eigen geheime code voor liefde

Een andere kijk op de geheime tradities is om een ​​geheim codewoord of woorden te creëren die voor jullie beiden “Ik hou van jou” betekenen. Op deze manier kun je het in het openbaar zeggen op een intieme en speciale manier die alleen jullie twee zullen begrijpen.

Een andere unieke manier om “Ik hou van jou” te zeggen, is via een andere taal. U kunt gebarentaal gebruiken (video: Ik hou van jou – Amerikaanse Gebarentaal ASL) of een vreemde taal. Als je de taal niet spreekt, zorg er dan voor dat je Google Vertalen om de juiste uitspraak te krijgen.

Zo zeg je ‘I love you’ in deze populaire talen:

 • Spaans: Te quiero
 • Japans: 愛してます (Aishitemasu)
 • Frans: Je t’aime
 • Russisch: Я люблю вас (Ya lyublyu vas)
 • Italiaans: Ti amo
 • Chinees: 我愛你 (Wǒ ài nǐ)
 • Duits: ich liebe dich
 • Koreaans: 사랑 해요 (salang haeyo)
 • Pools: Kocham cię
 • Arabisch: انا احبك (ana ahibuk)
Ons liefdesverhaal gepersonaliseerd aandenken

4. Een beetje onverwachte liefdesbrief

Het is verbazingwekkend wat een klein stukje papier kan bereiken. Je hoeft je hart niet bloot te leggen of een gedicht te schrijven. Schrijf gewoon een paar lieve woordjes op een gewoon stuk papier en stop het in zijn jaszak, of haar tas, of laat het ergens voor de hand liggen waar ze het kunnen vinden. Het is zo’n eenvoudige, maar effectieve manier om liefde op een lieve en onverwachte manier te tonen.

Hier zijn enkele ideeën voor liefdesnotities om u op weg te helpen:

 • Elk liefdesverhaal is mooi, maar het onze is mijn favoriet.
 • Ik hou van de manier waarop je me laat voelen, zelfs als je er niet bent.
 • Jij bent het beste wat me ooit is overkomen.
 • Je zorgt ervoor dat ik een beter mens wil worden.
 • Bij jou voelt alles mogelijk.
 • Wij zijn voorbestemd samen te zijn.
 • En ineens was je mijn alles.
 • Jij bent mijn lang en gelukkig.
 • Samen is mijn favoriete plaats om te zijn.
 • PS ik hou van je.
You + Me Foto-Hoor-Vormige Kaart

5. Ik hou van je teksten en berichten

Een andere draai aan het idee van een liefdesbriefje is een snel sms-bericht dat hen laat weten dat ze in je gedachten zijn. Het kan zo simpel zijn als ‘ik denk aan je’ of ‘je zag er goed uit gisteravond’, of mijn favoriet, een emoji die een kus blaast. Het gaat er niet zozeer om wat je zegt, maar dat je eraan denkt om het te zeggen. Het feit dat je de tijd hebt gevonden om tijdens je drukke dag aan je geliefde te denken om een ​​liefdesbriefje te sturen, is wat belangrijk is.

 • jij + ik
 • Ik hou nog meer van je.
 • Ik ben verliefd op jou.
 • Ik zal jou altijd kiezen.
 • Alles van mij houdt van alles van jou.
 • Jij bent alles wat ik nodig heb.
 • Ik hou van Ons.
 • Jij en ik… elke dag.
Aangepaste romantische bericht portemonnee kaart

6. Zeg “Ik hou van jou” uit het niets

Sommige van de beste “I love yous” komen wanneer ze het minst worden verwacht. Dus plan niet wanneer en hoe je die drie kostbare kleine woorden zegt, maar flap ze eruit wanneer je in de stemming bent. In de supermarkt? Vertel haar dat je van haar houdt terwijl je de appels plukt. Thuis dineren? Vertel hem dat je van hem houdt terwijl je spaghetti eet en tv kijkt. Als we horen dat ze geliefd zijn tijdens de meest alledaagse momenten van ons dagelijks leven, kan elke dag gedenkwaardiger en specialer worden.

Hier zijn enkele van onze favoriete, spontane ‘I love yous’.

 • Ik ben vaak verliefd geworden, altijd op jou.
 • Zolang je in mijn leven bent, weet ik dat het altijd goed komt.
 • Je zult voor altijd mijn altijd zijn.
 • Onze liefde staat in de sterren geschreven.
 • Ik hou meer van je dan woorden kunnen zeggen.
Ik hou van je omdat aangepaste fotolijst

7. Ik hou van je omdat…

Zeg “Ik hou van jou” op een nieuwe manier elke keer dat de stemming je raakt met deze leuke gratis “Ik hou van je omdat …” afdrukbaar. Steek het gewoon in een fotolijst en gebruik de glazen voorkant als een droog uitwisbaar bord om je geliefde precies te vertellen hoe je je voelt. Het is zo’n lieve en eenvoudige manier om je partner eraan te herinneren dat je van hem houdt en hem waardeert.

Je bent wat meer “vul de lege” ideeën:

 • Ik hou meer van je dan… (koffie, pizza, voetbal, chocolade, enz.)
 • We gaan samen zoals… (pindakaas & gelei, melk & koekjes, rock & roll, etc.)
 • Jij, ik en… (de hond, ons weekendje weg, etc.)
 • Ik vind het geweldig dat je mijn… (vriend, vriendin, favoriete persoon om mee te praten, enz.)
Ik hou van jou omdat - Klik om gratis afdrukbare te downloaden

Deel je favoriete manieren om “Ik hou van jou” te zeggen

Wat zijn enkele van je unieke, onverwachte en ongebruikelijke manieren om te zeggen: “Ik hou van jou?”

Deel uw favoriete zinnen en ideeën in de opmerkingen.

Hoe dag ik van je hou

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Bruegel-Marolles
Logo
Compare items
 • Cameras (0)
 • Phones (0)
Compare