7 eenvoudige manieren om je voor te bereiden op Kerstmis in de zomer

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

7 eenvoudige manieren om je voor te bereiden op Kerstmis in de zomer

Denk je dat juli te vroeg is om plannen te maken voor Kerstmis? Denk nog eens na. De zomer is de beste tijd om je voor te bereiden op Kerstmis en te zorgen voor een stressvrij vakantieseizoen.

Je denkt misschien dat juli veel te vroeg is om je zorgen te maken over Kerstmis. En toch hebben de feestdagen op de een of andere manier een manier om ons te besluipen, waardoor we hopeloos onvoorbereid, gestrest en volkomen moe worden van het rondrennen met een lange takenlijst en een nog langere boodschappenlijst.

Hoewel het beslist te vroeg is om je kerstversieringen op te hangen en cadeautjes in te pakken, zijn er een paar dingen die je nu van je lijst kunt schrappen om de voorbereidingen voor de feestdagen dit jaar aangenamer en beheersbaarder te maken.

Hier zijn 7 eenvoudige manieren waarop je nu al een voorsprong kunt nemen met de kerstplanning – en waarom het logischer is om deze dingen vroeg voor elkaar te krijgen – vooral in 2021.

BONUS voor 2021: vermijd leveringsproblemen en verzendvertragingen

De pandemie van het coronavirus is nog niet helemaal klaar met het verwoesten van retailers, zowel traditionele fysieke winkels als online en e-commerce winkels. Van problemen met de toeleveringsketen tot problemen met de scheepvaart, het drukste seizoen van het jaar zal zeker worden beïnvloed in 2021.

Net als vorig jaar is vroeg winkelen van levensbelang voor Kerst 2021. De onzekerheid en precaire aard van 2020 lijkt te zijn gevolgd in het nieuwe jaar.

Veel retailers zullen te maken krijgen met dezelfde tekorten aan goederen en vertragingen bij verzending als in 2020. Helaas voor klanten kan dit zich vertalen in minder opties en minder kortingen en deals. Verzending zal ook een probleem zijn voor veel online retailers. Met een toename van de vraag tijdens de pandemie, waren veel vervoerders afgelopen vakantieseizoen op hun capaciteit. In 2021 kunt u verwachten dat de verzendkosten stijgen en dat verzendingen langer duren.

Daarom is het zo belangrijk om vroeg te beginnen met de voorbereidingen voor Kerstmis, zeker in deze onzekere tijden. Lees verder om te zien hoe je kunt profiteren van de beste zomerdeals, je zo goed mogelijk kunt organiseren, plannen en voorbereiden voordat de feestdagen eraan komen.

Profiteer van zomerdeals

1. Profiteer van zomerdeals

Met veel retailers die hun Black Friday- en Kerstmis-uitverkoop in juli aanbieden, heeft de zomer geweldige aanbiedingen voor een verscheidenheid aan artikelen, met name elektronica, kleding en kleding, sieraden, gereedschap en vakantiepakketten. Het is ook een goed moment om huisdecoratie te kopen, inclusief kerstversiering, aangezien veel winkels hun kerstseizoen beginnen te plannen en hun voorraad artikelen van vorig jaar willen verkleinen.

De beste zomerse winkeldagen zijn Amazon Prime Day, Nordstrom Anniversary Sale, halfjaarlijkse kledingverkopen van verschillende retailers, Fourth of July en Labor Day-verkopen, samen met belastingvrije weekenden vindt plaats in meer dan een dozijn staten – gebeurt in juli en augustus.

Hier bij Winkelcentrum voor personalisatie, Juli is een van de beste maanden om gepersonaliseerde geschenken en woonaccessoires te kopen met zowel de kerst in juli-promotie als Black Friday in juli-uitverkoop. Meld u aan voor e-mailupdates om op de hoogte te blijven van deze en andere grote promoties! Om verzendkosten te besparen, kunt u ook profiteren van de Celebrations Paspoort Gratis verzending programma, die van toepassing is op Personalisatie Mall en alle merken uit de 1-800 Flowers-familie.

2. Krijg een voorsprong op doe-het-zelfprojecten voor de feestdagen

Als je graag je eigen kerstcadeaus of decoraties maakt, is dit het perfecte moment om ermee aan de slag te gaan. Verzamel uw materialen, ideeën en plannen. Zoek van tevoren uit wat je kunt maken, welke materialen je nodig hebt om de projecten te voltooien en ga aan de slag.

Het ding over doe-het-zelf-projecten is dat ze twee keer zoveel tijd in beslag nemen als je aanvankelijk van plan was, vooral als je zoveel andere vakantie-to-do-items op je lijst hebt staan. Als je er tenminste een paar vroeg klaar hebt, krijg je niet alleen een voorsprong op de feestdagen, het zal de projecten ook aangenamer maken.

Kerstboodschappenlijst en budget

3. Maak een boodschappenlijstje en budget voor de feestdagen

De kerstman heeft zijn kerstlijstje al. Zul jij? Als u van tevoren begint met uw boodschappenlijstje voor de feestdagen, zorgt u ervoor dat u niet iemand vergeet – en dat u uw budget daarop afstemt.

Begin met je familie en goede vrienden, buren, werkvrienden, belangrijke klanten, leraren, coaches, babysitters, cadeaus voor gastheer en gastvrouw en iedereen voor wie je normaal koopt.

Vergeet de buschauffeur of carpoolchauffeurs van uw kinderen niet, uw postbode en vuilnismannen, kapper, hondenuitlater, krantenjongen, dokter, verpleegster of verzorger, priester of pastoor, kerkgroep, carolers en iedereen die u regelmatig ziet en wilt om deze feestdag te eren of te bedanken.

Zodra je je lijst en budget hebt, kun je een paar extra cadeaus (of cadeaubonnen) toevoegen voor het geval je iemand bent vergeten.

U kunt ook onze gratis downloadbare kerstboodschappenlijst en budgetplanner gebruiken om u op weg te helpen.

4. Plan je kerstkaarten in de zomer

Hoewel het misschien nog te vroeg is om je kerstkaarten te kopen, is deze tijd perfect om ze te plannen, vooral als je wilt dat er een familiefoto op je kaarten staat.

Kies een thema voor je foto en laat hem nu maken terwijl het mooi weer is en je buiten geweldige foto’s kunt maken. Als je liever een herfst- of winterdecor in je foto’s hebt, boek dan nu je fotosessie terwijl de plekken nog open zijn. Zoek uit wat uw gezin zal dragen, het type foto dat u wilt en andere belangrijke details.

U kunt ook uw vakantie stempels, Maak jouw vakantie adresetiketten of pas een . aan adresstempel dus je bent klaar om je kerstkaarten dit jaar op tijd te versturen!

Kerst bakken

5. Test nieuwe recepten voor uw vakantiemenu

Een week voor Kerstmis is niet het moment om te experimenteren met een nieuw recept voor kerstkoekjes of welk ander recept dan ook.

Of je dit jaar gastheer bent of gewoon een gerecht meeneemt, dit is het perfecte moment om nieuwe vakantierecepten te onderzoeken en uit te proberen. Als je dit zo ver voor de feestdagen doet, kun je niet alleen de beste recepten vinden, maar heb je ook genoeg tijd om ze te perfectioneren.

Bovendien kun je een goed idee krijgen van hoeveel tijd het kost om elk recept te maken, waar je heen moet om alle ingrediënten te krijgen en, belangrijker nog, of je familie het echt lekker vindt.

6. Maak vroegtijdig reisarrangementen

Vakanties zijn een van de drukste tijden om te reizen, dus het is logisch om zo ver mogelijk vooruit te plannen.

Omdat het zo’n populaire tijd is om te reizen, zijn er veel vluchten, hotels en vakantiepakketten om uit te kiezen. Maar dit betekent ook dat plekken snel vol raken, dus hoe eerder je kunt boeken, hoe beter. Vroeg boeken geeft je niet alleen een betere prijs, het is ook een geweldige manier om de reiskosten te budgetteren boven alle typische vakantie-uitgaven van geschenken en decoraties.

Of je nu van plan bent om voor, na of tijdens Kerstmis te reizen om familie en vrienden te bezoeken of om op vakantie te gaan, het maanden van tevoren regelen van je reis is een geweldige manier om het betaalbaarder te maken.

Familie kersttradities

7. Start een nieuwe kersttraditie voor het hele gezin

De vakanties kunnen een beetje hectisch worden, met zoveel te doen, zoveel plaatsen om te bezoeken en zoveel mensen om te zien. Daarom is het zo belangrijk om tijd te maken voor familie.

Het is essentieel om de juiste kersttradities voor uw gezin te vinden om jaar na jaar van te genieten. Of het nu gaat om samen koekjes bakken voor een koekjesruil, je eigen kerstversiering maken, brieven naar de kerstman sturen, een kerstfilmmarathon houden, een lelijk kersttruienfeestje geven, de kerstboom aansteken of zingen in je buurt, er zijn veel geweldige manieren om quality time met het gezin door te brengen tijdens de vakantie.

Het is nooit te laat om een ​​nieuwe kersttraditie voor het hele gezin te beginnen, maar sommige activiteiten kunnen wat onderzoek, planning en voorbereidingen vergen. Bekijk onze lijst met leuke kersttradities voor kinderen of vraag je vrienden en geliefden om hun favoriete kersttradities met je te delen. Bepaal vervolgens wat leuk is voor uw gezin, plan het en zet het in uw agenda.

Hoe bereid je je vroeg voor op Kerstmis?

Welke andere manieren hebben je geholpen om de feestdagen minder stressvol te maken? Deel je tips hieronder!

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Bruegel-Marolles
Logo
Compare items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Compare