25 mei is Nationale Wijndag!

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Maak van een gewone dag een bijzondere.

Dit jaar wordt een nederige midweekdinsdag verheven tot een feestdag als Nationale Wijndag! Zet 25 mei alvast in je agenda!

Cultiveer je connecties.

Als u op zoek bent naar een reden om contact te maken met een gewaardeerde klant, om een ​​topverkoper te belonen, of zelfs om een ​​happy hour buiten kantooruren te organiseren, dan kunnen National Wine Day en GiftTree u helpen!

Premium relatiegeschenken.

Bezoek onze online reservekelder voor een over-the-top wijngeschenk. Hier hebben we een opmerkelijke selectie wijnen van wereldklasse en onderscheidende geschenkverpakkingen. Voeg een persoonlijk bericht toe en wij behandelen de details om een ​​uitzonderlijke cadeau-ervaring voor iedereen te garanderen.

Stuur een wijnmand!

We raden aan om de hoogste onderscheidingen te sturen als een geweldige manier om opvallende prestaties in de zakenwereld te vieren. Deze wijngeschenkmand bevat een mousserende wijn omringd door een royaal assortiment van zowel zoete als hartige gastronomische combinaties. Een andere populaire wijngeschenkmand is de Champagne Wishes-geschenkmand, die vier opties voor mousserende wijn biedt voor verschillende budgetten.

Maak van Nationale Wijndag een evenement.

Overweeg tot slot een happy hour buiten kantooruren, op uw eigen kantoor of als cadeau. Nationale Wijndag is een goede reden om een ​​bedankje te sturen naar die vindingrijke verkoper die altijd in een mum van tijd langskomt of de gewaardeerde zakenpartner die je een geweldige verwijzing heeft gestuurd. We houden van onze wijntrio’s, misschien gecombineerd met een charcuterie-selectie of prachtige cake om er een allesomvattende maar totaal moeiteloze speciale gelegenheid van te maken!


creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Bruegel-Marolles
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Compare