23 jaar gepersonaliseerde glimlachen

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Een korte geschiedenis van Personalisatie Mall: 23 jaar gepersonaliseerde glimlachen

Van een bescheiden begin tot een leider in gepersonaliseerde geschenken en op maat gemaakte decoraties, zie hoe Personalisatie Mall de afgelopen 23 jaar is geëvolueerd via deze informatieve infographic.

Terwijl we ons 23-jarig bestaan ​​vieren, willen we graag een korte geschiedenis delen van hoe Personalisatie Mall begon en groeide van een bedrijf aan huis tot een ultramoderne personalisatiefaciliteit met meer dan 25 verschillende productieprocessen, duizenden gepersonaliseerde producten , en tientallen miljoenen bestellingen vervuld.

Als je klaar bent, bekijk dan onze Jubileumverkoop gebeurt alleen deze week!

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Bruegel-Marolles
Logo
Compare items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Compare